Orădenii au protestat împotriva avortului

Data publicării:
avort-56990

Organizat pentru a două oară la Oradea,marșul pentru viață a adunat peste 200 de persoane. Mulți au afișat insa bannere pe care scria "Avortul oprește o inimă care bate șI frănge inima unei mame" sau "Cât costă un avort - o viață umană". Cauzele numărului mare de avorturi spun organizatorii sunt începerea vieții sexuale la o vărstă fragedă, situația financiară precară și lipsa susținerii din partea familiei.

Miorița Săteanu - președintele Uniunii Femeilor Bihor

"Ne pare rău pentru acei copii care nu s-au născut șI nu au avut nicodată posibilitatea să fie mângăiați, să fie alintați să fie iubiți."

preot Mihai Vătămănelu

"Porunca a 5 -a spune să nu ucizi. Biserica a afirmat mereu viața din momentul conceperii. În sânul matern încă Din momentul conceperii se află șI sufletul."

Manifestanții au pornit într-un marș prin centrul orașului si s-au oprit in fata Maternitatii unde au dăruit flori prospetelor mamici pe care le-au felicitat pentru curajul și responsabilitatea pe care și-au asumat-o.

În curtea maternității au fost eliberate 100 de baloane pe care era scris numele unui copil. România ocupă locul 5 în Europa și 6 la nivel global ca numar de intreruperi de sarcini cu aproximativ 120 de mii de avorturi anual.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri