Pană: "Suntem pe drumul cel bun"

Data publicării:
sport 20fotbal 20pana-57370

Cele 13 puncte avute avans de Corona Braşov la finele turului de campionat s-au redus acum la şapte, după victoria obţinută de orădeni în meciul direct cu formaţia de sub Tâmpa. Marian Pană nu s-a aşteptat ca distanţa faţă de primele două clasate ale seriei să se reducă atât de mult şi atât de rapid.

„Sigur, s-au recuperat nişte puncte şi datorită, eu ştiu, punctelor pierdute de adversari. Vedeţi, orice meci se joacă, niciun meci nu e câştigat dinainte, dar putem spune că suntem în grafic şi e bine că ne putem pregăti liniştiţi, avem entuziasm şi echipa a crescut", a declarat antrenorul roş-albaştrilor, Marian Pană.

Tehnicianul formaţiei orădene se bucură însă şi mai mult pentru evoluţia echipei sale, care, spune el, a crescut de la o etapă la alta în cea de-a doua parte a campionatului: „Sunt puncte acumulate, sigur, după evoluţia echipei din ultimul meci pot să spun că sunt mulţumit de băieţi, şi pot să spun că suntem pe drumul cel bun. Important este ca să menţinem nivelul şi să câştigăm în continuare".

Pentru FC Bihor urmează o dublă extrem de grea, cu FC Olt, în deplasare, şi apoi acasă, cu Damila Măciuca, jocuri din care Marian Pană speră să scoată maximum de puncte şi astfel să ţină echipa în zona promovării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri