Parlamentari cu acte în regulă

Data publicării:
stire 20parlamentari-39067

Rând pe rând, zece din cei 16 parlamentari care vor reprezenta Bihorul în următorii patru ani au primit certificatele de senator ori deputat. Uniunea Democrată a Maghiarilor a fost reprezentată doar de vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Alexandru Kiss, care i-a înlocuit pe cei cinci parlamentari ai Uniunii, absenți motivat. Nici deputatul PPDD, Ioan Hulea nu a fost prezent la ceremonie.

Cu documentele oficiale în mâini, aleșii Bihorului au folosit prilejul ca să-și prezinte prioritățile în noile posturi. "Mă duc în Parlament cu gândul de a contribui la proiectele importante care sunt în derulare sau care vor fi puse în practică pentru județ" a afirmatGavrilă Ghilea - senator ARD de Bihor "Mă interesează tot ce ține de familie, de sprijinirea tinerilor, de crearea locurilor de muncă, învățământul profesional" ne-a spus Florica Cherecheș-deputat USL de Bihor

"Îngrijorarea este de a-mi îndeplini absolut toate promisiunile și de a face într-adevăr ca viața românilor să fie mai bună. Ne așteaptă un an dificil, ani dificili." a afirmat Sonia Drăghici- deputat USL de Bihor În urma scrutinului din 9 decembrie, USL a luat majoritatea voturilor din Bihor, UDMR s-a clasat pe locul al doilea în topul preferințelor alegătorilor, iar Alianța România Dreaptă a primit votul a puțin peste 12 procente dintre bihoreni. Un mandat de deputat a reușit să obțină și Partidul Poporului Dan Diaconescu. Noul Parlament este convocat pe 19 decembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri