Sari la conținut

Partida cu Timba Timişoara, primul test al verii pentru baschetbaliştii orădeni

Va fi primul joc dintr-o serie de nouă partide de pregătire programate pentru orădeni înainte de startul Cupei României, la finele lunii septembrie.

"Noi avem nişte trasee de urmărit şi, practic, meciul cu Timba va face parte din acest traseu", spune Cristian Achim, antrenorul echipei de baschet a CSM Oradea.

Meciul cu Timba Timişoara din această seară va fi primul pentru Vujadin Subotic din postura de căpitan al echipei. Muntenegreanul, aflat la cel de-al 16-lea sezon din carieră la nivel de seniori, a evoluat în trecut la Steaua Roşie Belgrad şi Union Olimpija Ljubljana, două echipe cu pedigree în baschetul european. În competiţiile intercluburi de pe bătrânul continent, Subotic are mai multe prezenţe în Euroligă, EuroCup şi EuroChallenge.

"Am încercat şi anul trecut să îmbunătăţesc atmosfera din echipă pentru că eram cel mai bătrân şi experimentat jucător. Deci cred că anul acesta misiunea va fi uşoară pentru mine", consideră Vujadin Subotic.

Partida din această seară din Arena "Antonio Alexe" va începe la ora 19. Orădenii nu vor putea miza pe aportul jucătorilor de la naţională, Bogdan Ţîbîrnă şi Adrian Guţoaia.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabriel Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş