Personalitățile Bihorului au fost premiate la Gala premiilor lui Bihorel

Data publicării:
bihorel 270214

Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Mircea Chirilă, care prin rimele care l-au consacrat încă din anii '90 i-a făcut pe premianți să guste din plin gluma. Primul om politic luat la rost a fost prefectul județului, Claudiu Pop, care anul trecut a susţinut lupta împotriva exploatării gazelor de șist. Premiul a fost însă ridicat de subprefectul Cristian Bitea.

"Să știe domnul prefect când vin aștia de la NIȘ cu sonda să aibă studiu de caz. Dacă vede așa ceva să nu îi lase. Și i-am mai adus aici se poate verifica șI un kilogram de gips." 

De premiile lui Bihorel nu au scăpat nici cei care anul trecut au fost puşi în ipostaze mai puţin fericite. Printre aceștia s-a numărat avocatul Ioan Sava, acuzat că a amenințat un magistrat sau fostul șef de la Cultură, Adrian Dume.

"Sincer nu eu am postat că sunt zero la tastat, e expertă a mea muiere care toată-i numai fiere."

Nici managerul Spitalului Județean, Gheorghe Carp, acuzat că a cumpărat un angiograf uzat, nu a plecat acasă cu mâna goală.

"Din fericire s-a dovedit că nu este nașpa. De asemenea s-a demonstrat că persoanele care și-au dorit să fie nașpa sau second-hand nu sunt convinși nici acum. Eu le doresc să fie cât mai des la angiograf."

De ironii nu a scăpat nici viceprimarul orașului Ovidiu Mureșan, despre care presa a scris că nu lipsește de la nicio inaugurare care are loc în Oradea. Cadoul primit de aceasta a fost un tricou pe care era inscripționat anul 1969, numărul fiind o aluzie la kilogramele în plus acumulate de viceprimar în ultimii ani.

În pauze, publicul a fost întreţinut de numerele de magie ale lui Eduard și Bianca. Unul dintre momente l-a avut în prim plan pe unul dintre cei mai bogați bihoreni, patronul unei firme de construcții, Beniamin Rus. Acesta a rămas fără sacou după ce a intrat în jocul magicienilor orădeni.

reporter: Claudiu Mihuț
operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri