Sari la conținut

Peste 400 de invitați au participat la a treia ediție a Galei Top Branduri Bihorene

Intrat deja în rândul evenimentelor tradiționale ale vieții economice bihorene, Gala Top Branduri Bihorene a atras și în acest an reprezentanții a peste 250 de societăți comerciale. Premiile s-au acordat în domeniul construcțiilor, agriculturii, industrie, comerț, sănătate, servicii, precum și cultură sau turism, iar la categoria de excelență au fost acordate 11 distincții printre care si programul de transplant de organe.

Dr. Carmen Pantiș, coordonatorul programului de transplant pe Bihor: "Nu pot decât să mulțumesc orădenilor, bihorenilor care sunt cei mai altruiști, cei mai buni oameni, cu cel mai mare suflet din întreaga România."

"Prezența peste 250 de firme în seara aceasta credem că spune totul despre aprecierea pe care o dau acestei gale oamenii de afaceri din Bihor", a precizat Ioan Lucian, președintele Federației Patronilor Bihor.

Unul dintre invitatii de seama ai galei a fost ambasadorului Chinei în Romania considerată de o publicaţie din Anglia diplomatul străin al anului.

În cadrul galei au fost premiate societățile care se bucură de cea mai mare încredere în rândul bihorenilor, finaliştii fiind stabiliţi în baza unui sondaj realizat de facultatea de științe socio-umane din Oradea.

"Au fost intervievați 830 de respondenți, 830 de subiecți, un eșantion destul de mare, dar unul reprezentativ pentru populația județului Bihor de peste 18 ani", explică Marius Cioară, prodecanul Facultății de Științe Socio-Umane.

Invitatul special actrița Maia Morgenstern a înmânat una din cele două distincții ale Ordinului Vulturul Negru al Cetății Oradea, ordin fondat de către Federația Patronilor Bihor.

Gala s-a încheiat cu o recepție în foaierul teatrului.

reporter: Edina Szomoru
operator: Darius Pop