Sari la conținut

Petreceri pentru îndrăgostiţi. Ofertele includ meniuri speciale și petreceri cu muzică live

"Dragostea exotică", "Visul îndrăgostitului" sau "Negresa pasională" sunt doar câteva dintre preparatele de care cuplurile vor avea parte la petrecerile pregătite în Baia Mare de Ziua Iubirii.

"- Ne-am gândit să facem o pulpă de rață cu varză roșie și cartofi și cu sos de fructul pasiunii, ca să fie în temă.
- Care e secretul din bucătăria de Valentine's Day? Ceva condimente afrodisiace?
- Cred că cel mai bine ar fi să le descopere lumea și să vadă…efectul", îndeamnă bucătarul unui restaurant.

Adoptată de români în anii '90, sărbătoarea iubirii a determinat zeci de cupluri să își rezerve din timp locuri la petrecerile de sâmbătă organizate în localurile din Baia Mare.

"Orice sărbătoare e interesantă și trebuie să o trăim, trebuie să ne bucurăm de fiecare moment al vieții", consideră Sorin Sâncrăian, managerul unui restaurant.

Pe lângă muzica live și preparatele dedicate sărbătorii, seara va fi condimentată cu surprize pentru clienți. În unele restaurante vor fi organizate tombole cu premii… romantice.

"La acea tombolă vor câștiga două cupluri fie o cameră cu jacuzzi din partea hotelului nostru și, al doilea premiu, este tot pentru două cupluri - o zi la spa-ul hotelului", spune Mihaela Neamț, managerul unui restaurant.

"Pentru ca seara să se continue într-o manieră la fel de romantică, hotelierii le-au pregătit îndrăgostiților camere tematice", a aflat Izabela Jurasko, corespondent Digi24 Oradea.

Prețurile pornesc de la 50 lei de persoană pentru o cină romantică servită la lumina lumânărilor. În schmb, pachetele de weekend - cu cazare pe două nopți, cină festivă și acces la serviciile spa, doritorii plătesc 600 lei de persoană.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa