Sari la conținut

Petru Filip: „Nu mă gândesc să candidez la primărie"

Parlamentarul s-a întors în orașul pe care l-a condus timp de patru mandate cu scopul de a întări organizația județeană a PSD cu alți oameni valoroși. Asta în condițiile în care un consilier județean a trecut la social-democrați după ce a aflat că Petru Filip va activa în județ.

Nu se pune problema candidaturii pentru funcția de primar. Rămân în politică, sunt în politică de atâția ani. Implicarea mea în PSD Bihor va fi una legată de abordarea unor subiecte, poate și anumite persoane care într-un fel sau altul mi-au fost apropiați, să vină alături de mine", spune Filip.

Conducerea PSD Bihor consideră că experiența senatorului în politica locală și în cea națională va fi folositoare în campaniile pentru alegerile prezidențiale și cele locale.

Ioan Mang, președintele PSD Bihor: „Suntem în perioada de realizare a transferului dumnealui de la Vrancea. Este președintele Comisiei de Politică Externă din Senatul României, o poziție foarte puternică în Senat. Experiența dumnealui ne va ajuta mult în campania care va urma în alegerile locale și în cea de prezidențiale."

Reporter: Laura Breb
Operator: Constantin Gheorghiță

Pe aceeași temă