Sari la conținut

Pistolari de oraş. Doi orădeni, prinşi de poliţişti când trăgeau cu pistolul pe stradă

Focuri de armă s-au auzit marți după-amiaza, în jurul orei 17, pe o stradă din Oradea, în zona Episcopia Bihor. Doi polițiști locali aflați în patrulare au auzit împușcăturile și s-au dus să vadă ce se întâmplă.

bruni pistol

pistol BRUNI model 92 - foto: youtube

Pe Calea Bihorului oamenii legii au găsit doi bărbați, unul de 36 de ani, celălalt de 42 de ani, care aveau la ei două pistoale. Este vorba despre un pistol BRUNI, model 92, fără serie, calibru 8 mm, și altul marca ZORAKI, model R1, cu butoiaș, calibru 9 mm.

În geanta unuia dintre ei polițiștii au mai găsit 24 de cartușe calibru 9 mm și 84 de bile de cauciuc. Niciunul dintre cei doi nu deținea permis de port armă și nici documente de provenienţă a armamentului.

Cei doi bărbați au fost duși la sediul Poliției Municipiului Oradea în vederea întocmirii dosarelor de cercetare pentru uz ilegal de armă și deținere nelegală de armament.

„Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţei Locale, la numărul de telefon 0259-969 sau pe e-mail politia.locala@oradea.ro”, se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Editor web: Adrian Laboş