Sari la conținut

PNL Bihor şi-a prezentat candidaţii

PNL Bihor şi-a lansat aseară, într-un cadru festiv, candidaţii pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Casa de Cultură a Sindicatelor din Parcul 1 Decembrie a fost plină de membri ai partidului şi de simpatizanţi.

lansare candidati PNL Bihorfoto: PNL Bihor

Prezentarea echipei liberale a fost făcută chiar de preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Ilie Bolojan.

"În județul Bihor ne prezentăm cu echipa noastră de parlamentari, o listăcare cuprinde trei categorii de oameni. De asemenea, ne prezentăm cu un program de guvernare, cu o ofertă politică pentru bihoreni", a declarat Bolojan.

Lista PNL Bihor pentru Senat este deschisă de Cornel Popa. După ce timp de patru ani a condus Consiliului Judeţean, Popa îşi doreşte un nou mandat de parlamentar.

"Cred că Bihorul va fi unul dintre județele fruntașe din punctul de vedere al scorului pe care îl vom obține, pentru că întotdeauna ne-am făcut datoria cu prisosință și cred că nu avem voie să facem altceva nici de data aceasta."

La Camera Deputaţilor, Gavrilă Ghilea, Ioan Cupşa şi Florica Cherecheş ocupă primele locuri pe lista liberalilor.

Ioan Cupșa, candidat PNL Bihor la Camera Deputaţilor: "Ne dorim cu toții o Românie educată. Ne dorim o Românie sănătoasă. Ne dorim o România prosperă, ne dorim o Românie a tuturor românilor. O Românie în care cei care acum sunt plecați peste hotare se întorc nu doar să-și viziteze rudele, ci se întorc să rămână."

Florica Cherecheș, candidat PNL Bihor la Camera Deputaţilor: "Ca femeie, ca mamă a patru copii, ca politician și deputat, am făcut și voi face tot ce ține de mine pentru a sprijini familiile din România. Pentru a oferi tinerilor suficiente opțiuni pentru educație."

Ţinta liberalilor este ca în Bihor să obţină un scor care să le permită să aibă cel puţin două locuri de senator şi patru de deputaţi.

Reporteri: Anca Deac, Adrian Ciucuriță
Operatori: Constantin Gheorghița, Florin Lucuța