PNL Bihor: "Trebuie să facem o analiză clară" | Mulţumire la UDMR pentru rezultatele alegerilor

Data actualizării: Data publicării:
PNL1

Fețe triste și ridicări din umeri în tabăra PNL Bihor la aflarea rezultatelor date de exit-polluri. Candidații și reprezentanții Partidului Național Liberal au așteptat cu sufletul la gură primele rezultate, dar au rămas dezamăgiți când au văzut scorul obținut.

Mircea Mălan, vicepreședinte PNL Bihor: "Rezultatul nu este unul care să ne mulțumească. Am mai văzut cum cu un procent de 45% poți să ajungi în opoziție."

Ioan Cupșa, PNL Bihor: "Trebuie să respectăm și să tratăm cu maximum respect dorința poporului român, iar noi, cei din PNL, va trebui să facem o analiza clară și să mergem mai departe."

Florica Cherecheș, PNL Bihor: "Ne-am dori să fim noi cei care să formăm guvernarea , să-l avem premier pe Dacian Cioloș."

Gavrilă Ghilea, candidat PNL Bihor: "Noi suntem încrezători că în județul Bihor vom obține un rezultat bun. Mergem înainte."

În schimb, reprezentanții UDMR Bihor s-au arătat încântați de rezultatul  obținut la nivel național - de peste 5% - care le permite accesul în Parlamentul României.

Atilla Cseke, candidat UDMR Bihor: "Urmează să vedem rezultatele finale și în funcție de acest lucru și în împărțirea mandatelor inclusiv în județul Bihor."

Szabo Odon, UDMR Bihor: "Faptul că UDMR știe să își reînoiască forțele cred că s-a demonstrat și de data aceasta și sper ca în următorul mandat să avem posibilitatea să lucrăm bine."

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri