Sari la conținut

Poliţişti locali, atacaţi cu spray paralizant în maşina de intervenţie

foto: arhivă

Incidentul s-a petrecut marți seara, când poliţiştii locali şi un echipaj al Poliţiei Municipiului Oradea au fost anunţaţi prin dispecerat că în faţa unui bloc de pe Strada Aluminei, un bărbat a distrus două bănci. Un locatar l-a descris ca având aproape 55 de ani şi aproximativ 1,80 m înălțime.

Agenții l-au găsit pe suspect la un local din zonă, unde consuma alcool împreună cu alte persoane. Poliţiştii l-au legitimat şi au aflat că au de-a face cu Dorin Marinel Pop, din comuna Popeşti, sat Voievozi.

Când a fost dus în autospeciala Poliţiei Locale ca să fie controlat, bărbatul a scos din buzunarul hanoracului un spray lacrimogen şi l-a pulverizat spre faţa unui agent. „În acel moment au intervenit alţi trei poliţişti locali, care au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, după care l-au transportat la sediul Poliţiei Municipiului Oradea pentru continuarea cercetărilor", spun agenţii locali.

Asupra agresorului au mai fost găsite un briceag, un cuţit, un cutter, o şurubelniţă şi o pereche de mănuşi de protecţie. Pentru faptele lui s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, ultraj şi alte infracţiuni.

Editor web: Adrian Laboş