Poliţiştii au făcut spectacol de ziua lor

Data publicării:
stirea 203 20ziua 20politiei-56840

Parcul 1 decembrie din Oradea a fost împânzit de poliţişti care şi-au prezentat armele şi echipamentele din dotare.

'' Sărbătorim 191 de ani de istorie şi tradiţie a Poliţiei române. Istorie şI tradiţie care spunem, în primul rând, că Poliţia este o instituţie printre oameni, în slujba oamenilor, iar evenimentele pe care le-am organizat astăzi am vrut să arătăm că suntem între oameni''a afirmat chestorul Liviu Popa - şeful Inspectoratului Poliţiei Bihor

''Să ne bucurăm de succesele lor, dar mai ales să ne bucurăm de ceea ce simte mai ales cetăţeanul, de siguranţa lui zilnică''a precizat Cornel Popa- preşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

Cei mai bucuroşi au fost copiii care au savurat din plin demonstraţiile cu câini şi au aplaudat îndelung atunci când oamenii legii au reuşit să-i imobilizeze pe atacatori. Impresionaţi de exerciţiile oamenilor în uniformă, copiii visează deja cum îi vor prinde pe răufăcători.

''Presupune momente de sacrificiu, momente în care familia trebuie să O treci pe plan secund pentru a-ţi atinge scopurile pe care le ai, pentru a fi tot timpul alături de cei în slujba cărora ne desfăşurăm activitatea '' susţine comisar şef Alexandru Sălăjan - Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor În total, peste 300 de orădeni au îndurat temperaturile scăzute pentru a asista la spectacolul poliţiştilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri