POLO. Antrenorul Cristi Goina: "Am convocat 12 orădeni la naţionala U17"

Data publicării:
Cosmin Goina

12 jucători formaţi la Crişul Oradea, sub îndrumarea antrenorului Cosmin Goina, au fost convocaţi la naţionala sub 17 ani, în perioada aprilie - septembrie 2017, când tehnicianul bihorean s-a aflat la conducerea lotului tricolor. Este cel mai mare număr de poloişti convocat vreodată din Oradea, spune Cosmin Goina, în replică la afirmaţiile lui Ionel Bungău legate de activitatea antrenorului la loturile naţionale de juniori.

"6 au jucat pentru calificările la Campionatul European și 4 la Campionatul European din Malta. Doi dintre acești jucători activează în prezent la Steaua București. Au plecat din Oradea tocmai din cauza lipsei de perspectiva de la clubul Crișul, cum bine a expus-o domnul Bungău", a declarat Cosmin Goina.

Fostul antrenor de la Crişul Oradea a menţionat că la club a fost plătit cu jumătate din salariul minim de economie. Cosmin Goina susţine că performanţele obţinute de club au avut la bază pasiunea tehnicienilor.

„Referitor la faptul ca eu "m-aş fi dat" cu unii sau alții, precizez că oriunde am activat ca antrenor m-a preocupat doar activitatea sportivă, dezvoltarea jucătorilor și a echipelor în ideea performantei și nicidecum interesele personale ale unora din cluburi sau federație. În final, pot să declar deschis că oricând prefer ca de experienţa mea în polo să beneficieze în primul rând sportivii orădeni, pe care de altfel i-am sprijin întotdeauna cât am putut", a conchis antrenorul.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri