Sari la conținut

POLO. Campioana CSM Digi Oradea deschide sezonul în Europa

Campionii României vor întâlni vicecampioanele Croaţiei şi ale Rusiei, Mladost Zagreb şi Sintez Kazan, dar şi pe Montpellier şi Hannover.

„Ne aşteaptă un turneu greu", consideră Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea. "În ziua de azi, Liga Campionilor este alcătuită doar din echipe bune. Nu putem spune că suntem favoriţi într-un meci sau altul."

Programul grupei nu avantajează deloc formaţia orădeană: aceasta va juca un meci joi seara, iar pe următorul îl va susţine vineri, la prima oră. În ciuda acestui lucru, CSM Digi vizează o clasare între primele trei echipe, pentru a evita în turul doi preliminar formaţiile de top din Europa.

„Eu sper că o să ieşim cu bine pentru că este important să ocupăm unul din locurile fruntaşe din acest turneu şi să abordăm după aceea, cu toată încrederea, faza a doua a grupelor", spune Costrăş. 

CSM Digi Oradea va încerca să reediteze performanţa de anul trecut, când a trecut de toate cele trei tururi preliminare şi s-a clasat între primele 12 echipe ale Europei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă