POLO. Campioana CSM Digi Oradea, un lot nou, dar şi un nou look

Data publicării:
sport polo sigla 010915

„Clubul a făcut un efort mare ca să aducem aceşti jucători, m-a sprijinit în tot ceea ce le-am cerut", a recunoscut Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Preşedintele clubului apreciază că eforturile făcute pentru a întări echipa se vor vedea atât în campionat, cât şi în cupele europene, unde CSM Digi va debuta vineri. „Vom avea o echipă mult mai bună, mult mai competitivă, care va demonstra că de la an la an este mai bună, nu că de la an la an este mai puţin bună", susţine Florin Birta, preşedintele CSM Digi Oradea.

Fost adversar al campioanei în ultima finală de campionat disputată, Mihnea Gheorghe speră că venirea sa la Oradea să coincidă şi cu primul titlul din carieră: „După câţiva ani petrecuţi la Steaua, am primit această oportunitate de-a veni şi a juca la campioana României. Este un pas înainte, vom juca în Liga Campionilor şi avem foarte mult de muncă."

Azi a fost prezentată şi noua siglă a echipei ce o reprezintă un jucător de polo încadrat de simbolul oraşului, Cetatea Oradei. Ideea noului logo îi aparţine căpitanului echipei, Gheorghe Dunca.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri