POLO. Campionii de la CSM Digi Oradea îşi fac calcule pentru Europa 

Data publicării:
sport polo

Într-o grupă cu Sport Management Verona, Vater Klub Budva și Valetta, poloiștii orădeni cred că principalul pericol vine dinspre Italia.

Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea: "Eu consider că italienii de la Verona vor fi cei mai puternici, pentru că ei au terminat pe locul trei în campionatul Italiei sezonul trecut. Apoi vine echipa Budvei, care, de asemenea, reprezintă o forţă în poloul european."

Campionii României spun că nu au avut pretenţii la tragerea la sorţi. Acum vor să-şi arate din nou clasa în Europa, unde evoluează pentru al patrulea sezon consecutiv în cea mai titrată competiţie intercluburi.

Kadar Kalman: „La o tragere la sorţi tot timpul lumea doreşte să joace cu echipele foarte uşoare. Eu consider că, dacă vrem să ajungem undeva sus, în cupele europene, şi noi ne dorim acest lucru, trebuie să trecem de orice adversar."

CSM Digi nici nu concepe ratarea calificării în turul următor al Ligii Campionilor, mai ales că s-a înscris deja pe lista formaţiilor ce doresc găzduirea uneia din grupele de calificare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri