POLO. Crişul, campioană la juniori I

Data publicării:
sport polo crisul juniori

Crişul Oradea este noua campioană naţională de polo la juniori mari. Umăr la umăr până în ultimul meci, Crişul şi Steaua au fost adversare directe la Oradea, în meciul care a închis sezonul.

Învinsă de Steaua în primul turneu, formaţia orădeană nu avea decât varianta victoriei la trei goluri diferenţă. În final au fost patru goluri, 12-8, după un final incendiar.

Bogdan Remeş, Crişul Oradea: „A fost un meci destul de greu, sunt foarte mândru de coechipierii mei. A fost un meci disputat."

Viktor Kovats, Crişul Oradea: „Toată lumea a zis că noi nu mai avem nicio şansă, dar noi am crezut, ca şi antrenorul nostru. Toţi am luptat cu suflet."

Steaua nu a plecat cu mâna goala din bazinul „Ioan Alexandrescu". Vlad Georgescu a fost desemnat cel mai bun marcator al campionatului, cu 21 de goluri.

Pe lângă titlul naţional, Crişului i-a revenit trofeul pentru cel mai bun antrenor, acordat lui Ciprian Câmpianu, dar şi cel pentru cel mai tehnic jucător, obţinut de Richard Hubert. Cât priveşte trofeul pentru cel mai bun portar, acesta a fost adjudecat de David Dochian, de la Triumf Bucureşti, ocupanta locului trei în clasament.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri