Sari la conținut

POLO. CSM Digi, aproape campioană, după victoriile cu Steaua

CSM Digi a început fiecare joc la capacitate maximă, fapt ce a făcut ca avantajul la pauza mare să fie identic, 7-2. Cu ajutorul lui Cupic, autor a nouă goluri, al lui Negrean, marcator a cinci puncte, şi cu un Pijetlovic greu de învins, Oradea a câştigat primul joc cu 13-9, iar pe cel de-al doilea cu 13-8.

„Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o astfel de evoluţie cel puţin a scorului, pentru că la evoluţia băieţilor noştri probabil m-aş fi aşteptat pentru că au mai avut meciuri foarte bune, dar este important că au reuşit să lege două meciuri foarte bune", spune Florin Birta, preşedintele CSM Digi Oradea.

Pentru Steaua cele 13 goluri încasate în fiecare joc au redus la minimum speranţele pentru un nou titlul după un deceniu de aşteptare. În schimb, orădenii sunt hotărâţi să închidă finala în doar trei jocuri.

„Eu cred că va fi foarte greu pentru echipa noastră şi pierdem trei meciuri consecutiv cu Steaua. Aşa că pe undeva, după acest 2-0, plecăm favoriţi pentru câştigarea titlului", consideră Birta.

Finala se mută acum în Capitală. Jocurile trei şi patru sunt programate la finele acestei săptămâni în bazinul Steaua.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Monica Pop
Editor web: Adrian Laboş