POLO. CSM Digi Oradea a început negocierile pentru viitorul sezon

Data actualizării: Data publicării:
COSTRAS

CSM Digi Oradea a început negocierile pentru formarea lotului de jucători cu care va ataca viitorul sezon. Noul antrenor Dorin Costrăş a început discuţiile în special cu jucătorii tineri pentru a face schimbul de generaţii la echipa care în ultimii 11 ani a cucerit nouă titluri naţionale.

Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea: "În lumea sportului gloria nu e eternă şi eu cred că de echipa asta s-a tras foarte mult. Cu toate rezultatele care au existat până în ultimii zece ani."

Tehnicianul orădean este convins că tinerii jucători se vor adapta repede cu noile cerinţe, mai ales că unii dintre ei s-au aflat în lot şi în ultimele sezoane.

"Eu cred că toţi am fi cei mai fericiţi dacă într-o perioadă cât mai scurtă reuşim să formăm aici o echipă tânără, pe care să o vedem că se bate din nou la titlu cu Steaua, cu Dinamo sau cu alte echipe care pot să intervină pe parcurs."

1 august este termenul până la care CSM Digi şi-a propus defintivarea lotului din care s-ar putea să facă parte şi câţiva tineri promiţători de la AMEFA Arad, dar şi din Capitală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri