POLO. CSM Digi Oradea a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

Data actualizării: Data publicării:
sport csm digi polo4

CSM Digi Oradea a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor la polo, după ce a ocupat ultimul loc în Grupa H din turul al doilea preliminar al competiţiei, găzduită de Bazinul Olimpic ''Ioan Alexandrescu'' din Oradea.

Vicecampioana României a fost învinsă, duminică, în meciul decisiv de formaţia rusă Sintez Kazan, cu scorul de 9-8 (1-1, 3-3, 2-2, 3-2), după 6-3 cu Steaua Roşie Belgrad şi 5-8 cu NC Vouliagmeni (Grecia).

CSM Digi Oradea avea nevoie de o victorie cu Sintez pentru a merge mai departe, dar a eşuat în tentativa sa, deşi a condus cu 6-4, apoi primind trei goluri consecutive.

Eu nu am decât să-i felicit pe băieți. Au dat totul din ei și sunt mândur efectiv de ei. Nu mă așteptam ca la o primă competiție în formula în care suntem să răspundă de forma aceasta, așa că rămân în continuare surprins și foarte încrezător", a declarat Dorin Costrăș, antrenorul CSM Digi Oradea.

Cred că am arătat o față a echipei în care ne-am luptat, ne-am dorit victoria în fiecare meci. În primul meci am reușit, în celelalte, cu grecii de la Vouliagmeni și Sintez Kazan, s-a văzut lipsa de experiență și oboseala”, a spus Ramiro Georgescu, căpitanul CSM Digi Oradea.

Cea de-a doua echipă calificată din grupa H, de la Oradea, este Steaua Roșie Belgrad. Dușul rece suferit cu CSM Digi, i-a mobilizat pe sârbi la maximum, aceștia reușind să învingă atât pe Sintez, cât și pe Vouliagmeni.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri