POLO. CSM Digi Oradea - Dinamo 10-9. Bihorenii sunt la un meci de a XI-a finală la rând

Data actualizării: Data publicării:
sport polo CSM Digi

CSM Digi Oradea este la un singur meci distanţă de a unsprezecea finală consecutivă în Superliga Naţională de polo. Formaţia orădeană conduce Dinamo cu scorul de 2-0 la general după ce s-a impus propriul bazin în primele două jocuri ale semifinalei.

Victoriile obţinute în faţa alb-roşiilor au venit la capătul a două evoluţii modeste prestate de vicecampioni.

„Am fi dorit un meci mult, mult mai uşor, dar nu a fost să fie aşa, pentru că dinamoviştii au jucat cu o voinţă mult mai mare decât noi. Aş vrea să pun asta pe seama multor meciuri pe care le-am avut deja în sezonul acesta”, spune Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea.

Dacă în primul meci, disputat sâmbătă, CSM Digi a câştigat cu 8-5, duminică, orădenii au fost ţinuţi în viaţă de cele şase goluri înscrise de Negrean. Evoluţia slabă a orădenilor a fost aproape să fie taxată de Dinamo, care, după ce a încheiat la egalitate 1-1 şi 2-2 primele două sferturi, a condus la mijlocul sfertului sfertul trei cu 5-3.

„Din păcate, ca echipă, nu am jucat bine absolut deloc nici ieri, nici azi. Am reuşit în cele din urmă să câştigăm, dar sincer, am avut mari emoţii mai ales astăzi când am fost conduşi la două goluri”, a recunoscut Tiberiu Negrean, jucătorul CSM Digi Oradea.

Ultima repriză a pornit de la scorul de 6-6 şi mâna bună a lui Negrean, autor a trei goluri în acest act, a făcut diferenţa. Fulea, de partea cealaltă, a încercat să de-a răspunsul cu trei goluri marcate.

„Dinamo Bucureşti a jucat cu inima. Asta ne-am dorit foarte mult de la aceste două meciuri şi de la următoarele meciuri care vor fi la Bucureşti, să jucăm cu inima, să jucăm foarte uniţi. Pot să spun că sunt mândru că sunt dinamovist, sunt mândru că suntem singura echipă 100% românească”, a declarat Alex Matei, jucătorul Dinamo Bucureşti.

Seria de jocuri a semifinalei CSM Digi - Dinamo se va muta pe 22 aprilie, la Bucureşti, unde vicecampionii speră să facă pasul cel mare spre finală.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri