Sari la conținut

POLO. CSM Digi Oradea începe anul cu gândul la finale

Noul an a găsit vicecampioana României la polo cu ambiţii la fel de mari. Reveniţi la antrenamente, orădenii de la CSM Digi pregătesc primele partide oficiale din 2018, care vor avea loc pe 12 şi 13 ianuarie, în deplasare, la Sportul Studenţesc Corona Braşov.

„Îmi doresc multe lucruri. În primul rând, din punct de vedere al rezultatelor ,mi-aş dori să jucăm finala Cupei României şi a campionatului naţional. Din alt punct de vedere, al echipei, aş dori să îmi văd jucătorii mai ambiţioşi, dornici să se autodepăşească", a declarat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Echipei care a început sezonul cu o victorie în faţa Stelei Roşii Belgrad îi rămâne însă gândul la Steaua din Bucureşti.

„La noi, anul acesta campionatul o să fie foarte greu, pentru că suntem trei sau patru echipe care ne luptăm pentru locul doi sau, dacă avem şansă, o să jucăm şi cu Steaua un meci egal, cum am jucat în decembrie", spune Gojko Pijetlovic, portarul CSM Digi Oradea.

La jumătatea sezonului regulat în Superliga Naţională de polo CSM Digi Oradea ocupă locul doi, cu nouă puncte mai puţin faţă de liderul Steaua Bucureşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa