Sari la conținut

POLO. CSM Digi Oradea şi-a pierdut „căpitanul". Nicolae Diaconu a semnat cu Steaua

„Din păcate, în acest an va trebui să mă despart, dar eu trebuie să-mi continui cariera de jucător profesionist. Nu am uitat niciodată aceşti ani jucaţi la Oradea. Cine ştie, poate într-o zi mă voi întoarce ca şi jucător, ca şi antrenor. Nu se ştie niciodată", spune Nicolae Diaconu.

Ajuns la 34 de ani, Diaconu a ţinut să sublinieze faptul că noua sa alegere nu a fost făcută din motive financiare. Transferul său la Steaua reprezintă o nouă provocare în cariera pe care şi-ar fi dorit să o încheie la Oradea.

„Pentru mine, câştigarea cu Oradea a acestor titluri a fost cel mai bun rezultat pe care l-am avut vreodată. Bineînţeles, mi-am dorit foarte mult să-mi închei cariera la Oradea. Din păcate, nu a fost să fie", spune Diaconu.

Internaţionalul orădean a fost ales în 2013 al doilea poloist al anului, după Tiberiu Negrean. Steaua Bucureşti reprezintă al treilea club românesc din carieră pentru el. Nicolae Diaconu şi-a făcut junioratul la Dinamo Oradea după care a evoluat pentru fosta echipă de seniori a Crişului, actuala CSM Digi Oradea.

redactor: Nicolae Mihalcea

editor web: Adrian Laboş