Sari la conținut

POLO. CSM Digi Oradea şi Steaua şi-au împărţit victoriile: 9-8 şi 6-7

În marele derby din Superliga Naţională de polo, CSM Digi Oradea a învins-o în primul meci pe Steaua cu 9-8, printr-un gol marcat în ultimele secunde. În a doua confruntare, "militarii" şi-au luat revanşa şi au câştigat cu 7-6.

Sâmbătă, poloiştii de la CSM Digi Oradea au reuşit primul succes al sezonului din Superliga Naţională în faţa campioanei en-titre. Derby-ul a fost tranşat de Ramiro Georgescu, care a înscris golul victoriei cu 11 secunde înainte de final. Orădeanul a trimis imparabil şi a stabilit rezultatul disputei, 9-8 pentru bihoreni.

Steaua şi-a luat revanşa în faţa celor de la CSM Digi Oradea, după eşecul de sâmbătă, şi a câştigat ultimul meci al sezonului regulat, în faţa marii rivale.

Campioana en-titre a condus după primele 8 minute cu 2-0, iar la pauza mare cu 3-2, după ce gazdele reuşiseră să egaleze. În al treilea sfert, Digi Oradea a egalat din nou, la 4, prin Chioveanu, dar golul lui Delgado i-a redus în avantaj pe "militari", la finalul penultimului act.

Brazilianul născut în Spania a distanţat-o pe Steaua la 7-4 în sfertul al patrulea. Forcing-ul gazdelor le-a adus două goluri, dar, în final, CSM Digi Oradea - Steaua s-a terminat 6-7.

La începutul lunii aprilie, bihorenii vor juca în faza eliminatorie cu Dinamo, în timp ce Steaua va întâlni Corona Sportul Studenţesc.

preluare digisport.ro