POLO. CSM Digi Oradea va miza în noul sezon pe jucători tineri

Data publicării:
sport polo Steaua CSM

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru noul sezon, CSM Digi Oradea îmbină tinereţea cu experienţa. Vicecampioana României la polo a ales să suplineascã plecările lui Cupic, Markovic şi Szabo și retragerile lui Dunca şi Popoviciu, cu venirea a patru jucători de 20 de ani.

Este vorba despre Max Costa, de la Spandau Berlin, Mateja Asanovic, de la Partizan, Andrei Prioteasca, de la Dinamo şi Boris Pavloci, de la Split.

Kalman Kadar, antrenorul CSM Digi Oradea: "Poloul începe să devină din ce în ce mai rapid, mai agil. Trebuie să ai o pregătire fizică foarte bună şi din această cauză m-am axat un pic pe jucătorii tineri."

Noii jucãtori ai Oradei sunt convinși cã pot contribui la recucerirea titlului, pierdut dupã o supremație de nouã ani.

Andrei Prioteasa, jucător CSM Digi Oradea: „Ar fi cea mai mare realizare de până acum în cariera mea de sportiv. Până acum am un loc trei în Superliga Naţională, iar acesta ar fi cea mai mare realizare."

Celor patru jucãtori li se alãturã proaspãtul campion cu Steaua, Nicu Diaconu, cel care în urmã cu douã sezoane purta banderola de cãpitan al orãdenilor. „Mă bucur foarte mult că pot să evoluez din nou la echipa din oraşul meu natal. Poate nici nu ar fi trebuit să plec, mai bine rămâneam acasă. E greu să joci pentru un alt club, mai ales dacă este din România."

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri