POLO. CSM Digi se pregătește pentru Euro Cup

Data publicării:
sport polo pregatiri

Cu mai puţin de o săptămână până la primul joc oficial din 2017 - manşa tur a semifinalei Euro Cup - CSM Digi Oradea a susţinut miercuri seară şi joi dimineaţă două jocuri amicale.

Testele cu poloiştii de la Miskolc au fost pentru vicecampioană primele antrenamente în efectiv complet.

Kadar Kalman, antrenorul CSM Digi Oradea: „Înainte de un joc important este bine să avem şi câteva meciuri amicale. Echipa Miskolcului este o echipă foarte bună din Ungaria care a intrat în primele opt, sau va intra în primele opt în campionatul Ungariei."

Noutatea în lotul CSM a reprezentat-o sârbul Nikola Radjen. Adus în toamna anului trecut, fundaşul cu două titluri europene şi unul mondial va avea drept de joc abia la mijlocul lunii februarie. Asta după suspendarea dictată împotriva lui de FINA.

„Primul său meci va fi cu Verona, returul de la Oradea, aşa că revenirea lui va debuta cu un meci puternic, la noi acasă. Înseamnă foarte mult pentru noi. Este un fundaş foarte bun, a făcut parte din lotul naţionalei Serbiei, mulţi ani de ani zile, a jucat la echipe foarte bune, aşa că este un jucător foarte important", spune Kadar Kalman.

CSM Digi va debuta oficial în noul an pe 18 ianuarie, când este programată manşa tur a semifinalei Euro Cup cu Verona. Returul va avea loc o lună mai târziu, pe 18 februarie, la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri