POLO. Debut perfect pentru campioni: 10-7 cu Dinamo

Data publicării:
polo

Cu un avans de patru goluri la pauza mare, 7-3, CSM Digi a luat piciorul de pe acceleraţie. Dinamo a profitat şi s-a apropiat la doar două lungimi, 8-6. Speranţele unei surprize pentru elevii antrenaţi de Andrei Josep, suspendat pentru acest joc, s-au năruit în ultima secvenţă.

„Ca să ai şansa să baţi o echipă de talia Oradei trebuie să joci perfect, iar noi nu am făcut-o astăzi", se justifică Andrei Josep, antrenorul lui Dinamo.

Oradea a făcut astfel primul pas spre a noua finală consecutivă de campionat.

„Am jucat foarte bine în meciul acesta, am greşit şi noi şi ei, dar dacă jucăm aşa, să nu primim mai mult de şase, şapte goluri, putem să câştigăm cu fiecare echipă în campionat", crede Gojko Pijetlovic, portarul CSM Digi Oradea.

Portarul sârb a fost din nou liderul din bazin a formaţiei orădene. A închis bine poarta campioanei, spre bucuria tatălui său, prezent la semifinala dintre cele două echipe.

„A fost pentru prima dată când s-a aflat în tribune, în România. Eu nu l-am văzut pe el. Când joc sunt concentrat la joc şi nu văd nimic în afară."

În această seară, în direct la Digi24 Oradea, de la ora 18:45, campioana şi Dinamo se vor întâlni pentru jocul cu numărul doi al semifinalei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri