Sari la conținut
News Alert

POLO. Dublă înfrângere pentru CSM Digi Oradea

CSM Digi Oradea rămâne fără victorie în acest sezon în faţa campioanei Steaua. Ultimele înfrângeri au fost consemnate în dubla etapă finală din sezonul regulat, care le-a adus pe cele două mari rivale pentru a cincea oară faţă în faţă.

Vineri, vicecampionii au cedat cu 7-9, iar sâmbătă cu 8-17.

„Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Avem vârsta de 20-23 de ani aproape toate echipa, iar steliştii, pe lângă că au mult mai multă experienţă ca noi, au şi o bancă de rezerve mult mai bună ca şi a noastră”, a constatat Istvan Szabo, jucător CSM Digi.

CSM Digi a fost la un singur sfert distanţă de victorie. După primele trei reprize jucătorii antrenaţi de Costrăş conduceau cu 6-4, însă steliștii au câștigat ultima secvenţă cu 1-5 și au spulberat orice speranţă a gazdelor.

În meciul al doilea, Steaua a dictat ritmul şi s-a impus în toate cele patru sferturi.

"Am avut meciul în mână şi n-am reuşit să folosim câteva şanse care puteam. Şi apărarea a jucat dezastru în ultimele două reprize, i-am lăsat câteva şuturi din singur cu portarul care nu trebuia să lăsăm şi cred că numai lipsa de experienţă a fost la sfârşit", este de părere Gojko Pijetlovic, jucător CSM Digi.

Cele două rezultate nu au adus modificări în fruntea ierarhiei la finele sezonului. Steaua va aborda play-off-ul de pe locul întâi, în vreme ce Oradea ocupă poziția secundă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi