POLO. Gheorghe Dunca, demis de CSM Digi Oradea, dorit la Istanbul

Data actualizării: Data publicării:
sport dunca

Fostul antrenor secund al echipei de polo CSM Digi Oradea, Gheorghe Dunca, nu va sta mult timp departe de bazin. Demis împreună cu Kadar Kalman la începutul acestei veri, tânărul tehnician este dorit în Turcia, de gruparea Yuzme Istanbul.

"Este unul dintre cele mai vechi cluburi din Turcia, fondat în 1943. Este un club exclusiv de natație, este eterna rivală a Galatasaray-ului în materie de polo", îşi caracterizează Gheorghe Dunca viitoarea echipă.

Preluarea formaţiei turce îi conferă fostului internațional prima șansă ca antrenor principal.

„Sunt un patriot local și mi-aș fi dorit să dau mai departe, ceea ce am acumulat în toți acești ani, orădenilor. Dar, probabil că într-o zi voi avea și această bucurie, probabil în alte circumstanțe", spune antrenorul orădean.

Până la ajungerea în Turcia, Gheorghe Dunca va deschide joi, la Tîrgu Mureș, pentru al doilea an consecutiv, cursurile propriei școlii de polo pe care a inaugurat-o anul trecut la Oradea.

"Din păcate, în Oradea cuvântul de ordine este: nu se poate! Și atunci voi începe colaborarea și cu Tîrgu Mureș din această vară. Cred că vom avea succes pentru că e primul proiect din țară în acest domeniu".

În Turcia, Gheorghe Dunca va coordona și activitatea echipelor din cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri