POLO. Gojko Pijetlovic schimbă vestiarul la Oradea

Data publicării:
sport pjetlovic

Oradea se pregăteşte să primească vizita campioanei olimpice la polo, Serbia, care îl are în componență pe portarul vicecampioanei României, Gojko Pijetlovic. Pentru jucătorul sârb, aflat de cinci ani la CSM Digi, duelul cu România din preliminariile Ligii Mondiale, programat pe 13 februarie, va reprezenta o premieră.

Pijetlovic va fi pentru prima dată în postura de adversar în bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu, pe care-l consideră ca şi casa sa.

„- Trebuie să am grijă înainte de meci, când salutăm, să nu zic "Hai, Oradea", să zic "Hai, Serbia", să nu zic "Hai, Oradea", să nu greşesc.
- Să nu confunzi vestiarul.
- Da, da, să confund aşa ceva, dar o să intru probabil aici în vestiar şi mă duc înapoi imediat”, spune, zâmbind, portarul CSM Digi Oradea.

Campion european, mondial şi olimpic cu naţionala Serbiei, Pijetlovic spune că va fi ciudat să îi aibă adversari pe o parte din actulii săi colegi de la CSM Digi.

„O să fie o nouă experienţă, dar o să fie mai uşor pentru mine, pentru că sunt deja foarte obişnuit cu bazinul acesta şi sper că o să fie atmosferă bună."

Naţionala de polo a Serbiei este un adversar de tradiţie pentru România în grupele preliminare ale Ligii Mondiale. Cele două echipe s-au mai duelat şi în ultimele două ediţii ale competiţiei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri