Sari la conținut

POLO. Luptă strânsă pentru titlu la juniori III

Duel echilibrat în lupta pentru titlul naţional la polo rezervat juniorilor III. Crişul Oradea şi Triumf Bucureşti au acumulat acelaşi număr de puncte după jocurile primului turneu final disputat săptămâna trecută, în Capitală.

Cele două echipe au mers din victorie în victorie, iar în ultima etapă, în confruntarea directă, au remizat, 9-9. Echipa antrenată de Eugen Băjenaru şi Ladislau Vekerdi se situează pe locul doi, având golaverajul mai mic decât liderul Triumf.

„Dacă ne vedem de tactica noastră şi profităm de situaţiile de om în plus, teoretic nu are ce să se întâmple în turneul de la Oradea. Nu ar trebui să pierdem campionatul. Sigur, avem parte de două adversare extrem de redutabile, CSŞ 1 Bucureşti, care are individualităţi, şi Triumf, cu un joc de echipă foarte bun, dar totul va depinde doar de noi", a declarat Ladislau Vekerdi, antrenorul grupei de juniori III orădene.

Crişul a înscris în turneul de la Bucureşti 81 de goluri şi a primit 26. În schimb, Triumf București a marcat cu două goluri mai mult decât bihorenii.

Cel de-al doilea turneu final al Campionatului Naţional va avea loc la Oradea, în perioada 27-30 iulie.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă