Sari la conținut

POLO. Marc Roca, jucătorul CSM Digi Oradea, a fost operat la Barcelona

CSM Digi a plătit scump pentru victoria de sâmbătă cu Sportul Studenţesc Corona Braşov. Orădenii l-au pierdut pentru o perioadă lungă de timp pe unul dintre cei trei stranieri ai echipei, Marc Roca. Acesta a primit o lovitură în figură şi a suferit o fractură de piramidă nazală.

Ibericul a fost operat luni dimineaţă, la Barcelona.

„Eu sper ca într-o perioadă cât mai scurtă să-l avem aici, înapoi. (...) Nu putem face nimic decât să aşteptăm şi să sperăm că absenţa lui din echipă să nu se facă simţită", a declarat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea, invitat la "Divizia locală".

Oradea nu se va putea baza, cel puţin în primul meci din Cupa României, nici pe olandezul Jesse Koopman, eliminat în al doilea joc de la Braşov.

„O eliminare absurdă pe care eu nu am înţeles-o. S-ar putea ca Comisia de Disciplină să nu-l sancţioneze, pentru că a fost sancţionat efectiv gratis, pentru o împingere, iar arbitrul a scris în foaie joc agresiv, ceea ce e complet diferit", consideră Dorin Costrăş.

CSM Digi Oradea are doi jucători angrenaţi în etapa din această seară din preliminariile Ligii Mondiale, Levente Vancsik, cu naţionala României, şi Jesse Koopman, cu cea a Olandei.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş