POLO. Meci amical pentru CSM Digi Oradea, înaintea derbiului cu Dinamo

Data publicării:
sport polo amical Miskolc

Poloiștii de la CSM Digi au prefațat derbiul din weekend, cu Dinamo, printr-un joc-școală susținut, miercuri dimineață, în bazinul olimpic din Oradea. Vicecampionii i-au avut ca adversari pe jucătorii echipei din localitatea maghiară Miskolc.

Cu excepția portarul sârb Stefan Zivojinovic, accidentat, antrenorul Dorin Costrăș i-a folosit pe toți jucătorii avuți la dispoziție.

„Acesta este şi obiectivul nostru, chiar cu riscul de a pierde punctele: cei tineri trebuie să joace. Avem un proiect în faţă pe care vrem să-l respectăm, să-l ducem, dacă e posibil, până la capăt", a declarat tehnicianul CSM Digi Oradea.

Sâmbătă și duminică, CSM Digi va disputa primul derbi din returul sezonului regulat, cu Dinamo. Orădenii își propun să compleze cu victorii cele 17 succese înregistrate în actuala stagiune.

„Cred că este o chestie normală şi firească. Un campionat în care ştim foarte bine că suntem patru echipe care ne batem pentru podium, cu excepţia Stelei, care are un avantaj considerabil faţă de celelalte, şi cred că rezultatele sunt în consecinţă reale", a spus antrenorul Dorin Costrăș.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri