POLO. Meci caritabil pentru un băieţel bolnav

Data actualizării: Data publicării:
sport polo vladimir

Juniorii clubului Progress Oradea şi vicecampionii de la CSM Digi au încheiat sezonul cu un meci caritabil, ajuns deja la a treia ediţie. Miza duelului dintre generaţii a reprezentat-o strângerea de fonduri pentru Vladimir Munteanu, un băiețel născut cu sindromul Angelman, extrem de rar.

„Este un băiat care are nevoie de susţinere financiară pentru a putea să-şi depăşească limitele normalului; şi el munceşte foarte mult, zilnic, două-trei ore pe zi, ca să facă progrese în sănătatea lui", spune Karmen Chimerel, preşedintele clubului Progress Oradea.

Juniorii au evoluat fără frică în faţa multiplilor campioni, pe care i-au învins cu 14-9. Pe lângă spectacolul sportiv, organizatorii au reușit să strângă peste 10 mii de lei din donații și licitaţiile pentru o minge şi căşti de joc.

„Fiecare donaţie a reprezentat ore de terapie pentru Vladimir, dar fiecare om care a fost alături de noi a fost putere pentru noi", spune Larisa Munteanu, mama lui Vladimir.

Cei care doresc să îl ajute pe Vladimir Munteanu pot face donaţii în conturile postate pe pagina de Facebook a Asociaţiei Vladimir Angelman.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri