POLO. Naţionalele de tineret, o victorie din patru partide la "Europene"

Data publicării:
sport polo tineret

Naţionalele de polo tineret ale României se află în această săptămână în Olanda, unde participă la Campionatul European. Debutul nu a fost, însă, de bun augur.

Fetele pregătite de Vlad Hagiu şi orădeanul Zoltan Orban au pierdut primul joc, disputat la Haga, în faţa gazdelor, cu scorul de 2-34. Tricolorele au avut parte de înfrângere şi în meciul doi, disputat ieri, în compania Serbiei, scor 5-12.

Printre marcatoarele României s-au numărat şi cele două componente ale clubului Crişul, Nikolett Laboncz, cu o dublă, şi Oana Vidican. În cel de-al treilea joc, România va încheia grupa în compania Spaniei.

Nici băieţii nu au avut parte de un debut mai fericit la „europene”. Tricolorii mici au fost învinşi în primul meci, tot la scor - 4-20, de Spania. Naţionala condusă de Edi Andrei şi Ghiţă Dunca şi-a revenit însă în jocul doi din grupă, ieri, cu Slovacia. Cu şapte orădeni în lotul mare, România s-a impus la limită, 11-10. Cel mai bun marcator în victoria cu Slovacia a fost orădeanul Istvan Szabo, cu trei reuşite.

Românii se pregătesc pentru meciul cu Olanda. O victorie ar trebui să le aducă un adversar mai facil în faza următoare a competiţiei.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri