POLO. Patru orădeni la "europene"

Data publicării:
sport polo juniori

Prezent pentru a patra oară la startul unui turneu final, "veteranul" tricolorilor sub 17 ani, Bogdan Paleacu, recunoaşte că şi-ar fi dorit mai mult de la acest turneu, chiar dacă printre adversarele întâlnite în grupă s-a numărat şi noua campioană a Europei. „Am jucat cu nişte echipe foarte puternice: Muntenegru, care a şi câştigat, Rusia, care a bătut Serbia", spune Bogdan. 

În schimb, pentru mai tinerii săi colegi de la Crişul Oradea, prezenţa în Malta a fost o premieră din care au avut mult de învăţat.

„Am fost la toate meciurile. Am învăţat tot de la centru, de la jucători, cum joacă. A fost o experienţă foarte bună pentru mine", concluzionează Viktor Kovacs, jucătorul Crişului Oradea. „Am câştigat foarte multă experienţă şi m-am bucurat foarte mult că am ajuns acolo, la Campionatul European', spune și colegul său Roland Szabo. 

Din lotul naţional al României a făcut parte şi un al patrulea orădean, Marius Ţic, cel care a şi purtat banderola de căpitan a micilor tricolori. Portarul a fost transferat în vara anului trecut de Dinamo, de la Crişul Oradea.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Cristian Rusu
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri