Sari la conținut

POLO. Şefii clubului Crișul, în discuţii cu posibili investitori

După ce fost la un pas de a abandona Superliga Naţională de polo, Crișul Oradea a revenit pe linia de plutire. Clubul este aproape de intrarea într-un nou proiect prin care trecerea jucătorilor proprii la echipa de seniori să nu mai reprezinte un impediment din punct de vedere financiar.

"Noi suntem în discuții și cu câțiva posibili investitori privați. Să vedem dacă putem să-i atragem de partea poloului. Sigur că e mai greu, nu e fotbal, nu e atât de spectaculos, dar s-ar putea face cu bani puțini foarte multe lucruri", e de părere Ionel Bungău, directorul CS Crișul.

Bungău nu a renunțat la ideea semnării unui protocol între clubul său și CSM Oradea, prin care tinerele talente să rămână la cele două echipe seniori ale orașului.

"Încă sper ca cei care mi-au promis acest ajutor, anul acesta, să se țină de cuvânt și să găsească metoda prin care să ne dea."

Și în acest an elitele grupelor de copii și juniori de la Crișul Oradea au atras atenția vicecampioanei României, CSM Digi. Clubul a înregimentat în vară doi internaționali de juniori: Nechita Ilisie și Francisc Czenk.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuța

Pe aceeași temă