Sari la conținut

POLO. Steaua şi-a adjudecat primul derbi. "Militarii" au câştigat cu acelaşi scor, 10-9, ambele meciuri de la Oradea

„Meciurile au fost foarte, foarte echilibrate. Foarte uşor puteau să câştige şi ei, drept dovadă că s-a terminat la un singur gol diferenţă. Avantajul l-au constituit, poate, jucătorii cu experienţă de la mine din echipă", a declarat, după partidă, Andrei Iosep, antrenorul echipei Steaua Bucureşti.

Deşi a avut un joc mult mai bun, dar şi un avantaj ajuns la un moment dat la trei goluri, CSM Digi a pierdut şi meciul de sâmbătă. Eliminarea lui Ghiţă Dunca, dar şi lipsa concentrării pe finalul jocului au cântărit decisiv în stabilirea campioanei de iarnă.

„Nu cred că sunt aşa elocvente aceste două prime jocuri. Campionatul este lung. La noi cred că s-a acumulat şi oboseala în urma jocurilor foarte grele din Champions League şi Cupa LEN, plus programul de la echipa naţională", consideră Mihnea Gheorghe, jucător CSM Digi Oradea.

Pentru CSM Digi sezonul nu s-a încheiat. Elevii pregătiţi de Kadar Kalman mai au o luptă de dus în 2015: returul din sferturile de finală ale Euro Cup, cu Mornar Split. Meciul va avea loc pe 11 decembrie, la Oradea.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Monica Pop

Pe aceeași temă