Sari la conținut

POLO. Surpriză la Oradea. CSM Digi a pierdut unul din cele două meciuri cu Sportul

Una caldă, una rece pentru CSM Digi Oradea, în debutul noului sezon a Superligii Naţionale de polo. Vicecampioana României a împărţit victoriile cu Sportul Studenţesc Corona Braşov în prima rundă a sezonului, 7-5 şi 4-5.

Succesul orădenilor din primul joc, conturat abia pe finalul ultimului sfert, a prevestit surpriza pe care Sportul avea să o înregistreze, sâmbătă, prin victoria cu 5-4 în bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu”.

“Eu cred că per ansamblu echipa a încercat să dea totul din ea, ne-a lipsit şi Marc Rocca, am avut accidentările. Deci, am avea, să zic, câteva scuze în favoarea noastră, dar eu cred că azi şi atacul nu a funcţionat, am ratat foarte mult", a declarat Dorin Costrăş, antrenorul CSM Digi Oradea.

Echilibrul a fost nota care a dominat jocul în ambele confruntări. Dacă vineri seara Oradea a fost echipa mai lucidă în ultimele momente de joc, sâmbătă a fost rândul braşovenilor să se bucure de acest lucru. Croatul Josep Jerkovic şi fostul jucător al CSM, Andrei Creţu, au fost eroii primei surprize a sezonului, cu trei respectiv două goluri.

Pentru Oradea, principalele guri de tun ale celui de-al doilea meci au fost Istvan Szabo şi olandezul Jesse Koopman, ambii cu câte două reuşite.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Pe aceeași temă