Sari la conținut

POLO. Ultima carte a calificării. OSC Budapesta - CSM Digi Oradea, sâmbătă, ora 20, pe Digisport 3

„Va fi un meci foarte greu pentru că vicecampioana Ungariei are o echipă foarte bună. Noi mergem să câştigăm, mergem să ne calificăm în Ungaria", a declarat Florin Birta, preşedintele CSM Digi Oradea.

Ajunsă pentru a treia oară consecutiv în această fază a competiţiei, CSM Digi Oradea îşi va continua drumul în cupele europene, indiferent de rezultat. Singura necunoscută a confruntării de mâine este cine va obţine biletele pentru grupele principale ale Ligii Campionilor şi cine pentru Eurocup.

„Chiar dacă nu vom reuşi să întoarcem acest rezultat, datorită faptului că am ajuns până în această fază a preliminariilor Ligii Campionilor şi datorită faptului că s-a schimbat sistemul competiţional al desfăşurării Ligii Campionilor şi Eurocup, dacă nu reuşim să ne calificăm, aşa cum spuneam, vom continua în sferturile de finală ale Eurocup", explică Birta.

În meciul tur dintre cele două formaţii, OSC Budapesta s-a impus la Oradea cu scorul de 9-7. Returul de mâine, de la Budapesta, este programat să înceapă la ora 20.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi