Sari la conținut
News Alert

POLO. Un olandez şi un spaniol, la CSM Digi Oradea

Un olandez şi un spaniol sunt jucătorii care vin la CSM Digi Oradea pentru a pune umărul la reconstrucţia gândită de antrenorul Dorin Costrăş.

 

Jesse Koopman (foto sus) are 24 de ani şi de-a lungul carierei a jucat în campionatele din Ungaria şi Spania.În schimb, vicecampionii au dat lovitura prin aducerea lui Marc Roca (foto jos), om de bază în naţionala Spaniei şi câştigător al Ligii Campionilor.

"Este un jucător foarte bun, este un apărător foarte bun. Este un jucător care cu siguranţă provine din şcoala spaniolă de polo, de la Barceloneta şi cu siguranţă ne va ajuta foarte mult", consideră Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Lotul va fi definitivat în perioada următoare, când va fi completat cu trei juniori.

"Ceea ce înseamnă că ne-am îndeplinit un prim obiectiv pe care ni l-am propus. Acela de a selecţiona cât mai mulţi jucători din pepiniera proprie. Normal, va începe o muncă foarte grea pentru că de la ei aşteptările sunt foarte mari", a declarat Şerban Sere.

În această vară, după ratarea titlului în dauna Stelei, conducerea clubului orădean a renunţat la antrenorul Kadar Kalman, dar şi la aproape întregul lot de jucători.

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă