Sari la conținut

POLO. Un orădean, adversarul CSM. Roland Szabo a părăsit anul trecut CSM Digi pentru campionatul Ungariei

Internaţionalul orădean Roland Szabo s-a întors pentru prima dată acasă în calitate de adversar al CSM Digi. Tânărul şi-a înfruntat echipa la care a debutat în Superliga Naţională de polo cu actuala sa formaţie, Miskolc.

Roland a avut o evoluţie bună în amicalul găzduit joi de Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu".

„Echipele sunt mult mai puternice, mi-a fost greu la început. După aceea m-am şi accidentat, am stat trei luni şi acum încerc să-mi revin, să joc bine şi să ajut echipa cât mai mult", spune Roland Szabo, jucătorul formaţiei de polo Miskolc.

Roland recunoaşte că despărţirea din vară de Oradea nu a fost una uşoară. Amânarea semnării unui nou contract l-a făcut să se transfere la prima echipă care l-a dorit.

„Nu prea am fost căutat de CSM şi m-am decis, am decis să plec. Am primit oferta de Miskolc şi am zis că nu mai aştept şi o să iau decizia aceasta, să plec, şi oricum e pentru binele meu."

În vârstă de 19 ani, Roland Szabo este de mai bine de un an o prezenţă constantă şi în cadrul naţionalei de polo seniori a României. El a fost convocat pentru meciul de marţi, cu Germania, din preliminariile Ligii Mondiale. Rămas în urmă cu pregătirea după accidentarea suferită în vara anului trecut, a decis să rămână alături de echipa de club.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Pe aceeași temă