Sari la conținut

Preşedintele Federaţiei Române de Polo vrea pace

Prezent la Oradea cu ocazia ultimului turneu final rezervat juniorilor unu, preşedintele Federaţiei Române de Polo, Călin Găvruş, speră să îngroape securea razboiului cu cei care au contestat alegerea sa. Printre oponenţii lui se numără cele două cluburi oradene, Crişul şi CSM.

„Uşor, uşor, se demontează toate aceste acuzaţii. Cred că cel mai mare semnal a fost cel de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Bugetul s-a aprobat, mergem înainte. Avem şi sprijinul COSR", susţine Călin Găvruş, preşedintele FR de Polo.

Cât priveşte nivelul poloului în competițiile de copii, Găvruş trage un semnal de alarmă. La fel ca în întrecerea seniorilor, şi la juniori doar primele două clasate par să conteze.

„Dacă viitorul ar arăta precum cele două echipe, nu ar arăta rău deloc, însă nu este chiar aşa. Decalajul este destul de mare între primele două şi restul."

Preşedintele FR de polo a fost pentru a doua oară în bazinul olimpic „Ioan Alexandrescu", după ce a asistat și la manşa tur a finalei LEN Euro Cup.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş