Prieten şi adversar

Data publicării:
sport 20polo 20bun 20221112-34876

Derbiul local dintre CSM Digi şi Crişul a scos în prim plan o premieră pentru sportul din România. Componentul campioanei en titre, Kadar Kalman, a privit duelul dintre cele două echipe de pe banca tehnică a Crişului. Cooptat în această vară în stafful clubului orădean, Kadar s-a văzut nevoit să dea indicaţii de pe marginea bazinului împotriva echipei pentru care evoluează. Antrenorul-jucător şi-a luat rolul foarte în serios şi nu a avut nicio remuşcare pe parcursul jocului.

„Diferenţa de valoare este foarte mare. Deci eu încerc să lucrez cu copii aceştia care de fapt reprezintă viitorul poloului orădean, şi mai au foarte, foarte mult de muncit, de învăţat", a declarat Kadar Kalman, antrenorul secund al Crişului Oradea

Fost căpitan al CSM-ului, Kadar Kalman nu a găsit diferenţa dintre cele două posturi în care se află în acest sezon, acela de jucător la CSM Digi şi antrenor secund la Crişul. Ba din contră, le pune pe acelaşi galantar.

„Cred că ambele lucruri au dificultăţile pe care trebuie să le confrunţi, atât ca jucător cât şi ca antrenor. Acum, eu sunt la început în antrenorat, dar încerc ca să le fac", a mai spus antrenorul-jucător.

Kadar Kalman şi-a anunţat în această vară retragerea de la naţionala de polo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri