Primarul de Baia Mare oferă 10.000 de lei, salariul pe o lună, drept recompensă pentru prinderea ucigaşului fetiţei de 5 ani

Data actualizării: Data publicării:
loc crima BM

10 mii de lei pentru prinderea ucigaşului fetiţei de 5 ani din Baia Mare. Este oferta primarului Cătălin Cherecheş, care a anunţat azi că îşi oferă indemnizaţia drept recompensă pentru prinderea autorului crimei de la începutul săptămânii.

Edilul îi îndeamnă pe toţi cei care deţin informaţii care ar putea duce la capturarea suspectului să sune la un număr de telefon pus special la dispoziţie (0737/373.070). Un angajat al Poliţiei locale va prelua apelul, iar primarul dă asigurări că va proteja identitatea celor care vor suna.

Cătăli Cherecheş susţine că acest gest reprezintă "un demers unic pentru administraţia locală din România".

Copila de cinci ani a fost ucisă luni seara, într-o zonă mărginaşă a oraşului Baia Mare. Anchetatorii au audiat mai multe persoane şi au prelevat probe ADN, dar până acum niciun suspect nu a fost reţinut.

reculegere Baia Mare fetita (1)
reculegere Baia Mare fetita (1)

Între timp, în această seară aproximativ 50 de persoane s-au strâns în Centrul Vechi din Baia Mare (foto sus) pentru un moment de reculegere în memoria fetiţei ucise, înmormântată astăzi.

Reporter: Izabela Jurasko / Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri