Sari la conținut
News Alert

Procurorul Ciprian Man se întoarce la DNA Oradea

Fostul şef al DNA Oradea, procurorul Ciprian Man, se întoarce în Bihor. Man revine la instituţia pe care a condus-o între 2014 şi primăvara acestui an, după ce în 17 octombrie îi expiră delegarea de şase luni la Structura Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Magistratul bihorean a fost delegat în interes de serviciu la Structura Centrală, prin ordin al şefului DNA Laura Codruţa Kovesi, la sfârşitul lunii martie. Timp de şase luni, Ciprian Man, a activat în cadrul Secţiei 1 de Combatere a Corupţiei-Serviciul de Combatere a Corupţiei la Nivel Înalt din cadrul DNA.

Potrivit ediţiei online a cotidianului Adevărul, în acelaşi timp cu procurorul Man revine la DNA Oradea ofiţerul Marius Ile, care a fost delegat pentru aceeaşi perioadă la Structura Centrală.

Chiar dacă delegaţia i-a expirat la sfârşitul lunii septembrie, actualul şef al DNA Oradea, procurorul Adrian Valentin Muntean, rămâne pe post. Mandatul său a fost prelungit până în 29 martie 2018. Tot la DNA Oradea a fost delegat, din 1 septembrie 2017 până în 28 februarie 2018, procurorul Ioan Cosmin Pantea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Editor web: Adrian Laboş