Sari la conținut

Produse contrafăcute de peste 300.000 de lei, confiscate în urma unor percheziţii

Bunuri în legătură cu care există suspiciunea că ar fi contrafăcute au fost confiscate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor. În valoare de 300 de mii de lei, produsele au fost găsite în urma a patru percheziţii.

7

Descinderile au fost făcute între 7 şi 18 decembrie în Oradea, la trei bărbaţi de 37, 38 şi 44 de ani şi la o femeie de 28 de ani. Cei patru sunt bănuiţi de evaziune fiscală şi de contrafacere.

„În urma perchezițiilor efectuate de polițiștii de investigare a criminalității economice la locuințele sau imobilele în care exista suspiciunea că aceștia își desfășurau activitatea infracțională, au fost identificate peste 2.000 de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte şi parfumerie, de diferite mărci și gramaje, purtând însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de peste 300.000 lei, fără documente de proveniență”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii vor stabili valoarea prejudiciului cauzat bugetului statului și titularilor drepturilor de autor.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Poliţia Bihor