Promisiuni de la ministrul Sportului pentru directorii de cluburi: buget rectificat în vară

Data actualizării: Data publicării:
Ionel Bungau 1

Bugetul rămâne şi în acest an durerea cea mai mare a cluburilor sportive departamentale din România. Reprezentanţii acestora s-au întâlnit, marţi, cu noul ministru al Sportului, care a venit cu promisiuni de rectificare a sumelor alocate.

„Ne-am plâns toţi de acelaşi buget, pentru că nu numai eu sunt cel care am fost tăiat ca buget; s-a întâmplat, eu zic, în proporţie de 90% şi cu toate celelalte cluburi. Dar, am avut promisiunea ei (...) că vom primi o rectificare chiar în vară", spune Ionel Bungău, directorul CS Crişul.

Noul şef al sportului în România le-a promis directorilor de cluburi ca va fi un ministru de teren, nu unul de birou.

„E prima oară când aud un ministru să spună: "domnu' Bungău, o să vă ascult, vă primesc şi în audienţă, mai mult, o să vin la Oradea, pentru că vreau să văd cu ochii mei, pentru că nu voi fi omul care să stau în birou şi cei de aici să vină să-mi spună tot felul de lucruri şi eu să le iau de bune." Nu", a dezvăluit directorul CS Crişul.

În acest an, clubul Crişul va primi din partea Ministerului Tineretului şi Sportului un buget cu aproape 40% mai mic faţă de anul trecut.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri