Protest față de OUG privind aministia și grațierea. 30 de orădeni au ieșit în fața Prefecturii Bihor

Data actualizării: Data publicării:
protest OUG

Zvonurile referitoare la adoptarea în cursul acestei zile, de către Guvern, a unei ordonanțe de urgență privind amnistia și grațierea au scos în stradă zeci de orădeni. Aceștia s-au strâns în fața Prefecturii Bihor, unde au protestat timp de o jumătate de oră.

În jur de 30 de orădeni s-au strâns dimineață, la ora 9, în fața Prefecturii Bihor, unde au adus și bannere cu mesaje anti-PSD.

"Sunt zvonuri că vor să dea o nouă ordonanță de urgență și în condițiile în care toți penalii PSD spun că nu, așa au făcut și data trecută și suntem convinși că sunt puși pe minciună", susţine un protestatar.

"Și în perspectivă, pentru viitoarele alegeri, oamenii care urmează să voteze, copiii, bătrânii, să încercăm să îi convingem că nu e o soluție PSD", a spus altul.

Manifestanții au protestat timp de 30 de minute.

"Am venit să le arătăm că nu acceptăm o a doua ordonanță numărul 13, 13 prim. Ăsta este motivul pentru care suntem aici, iar dacă vor îndrăzni să dea o ordonanță, vom merge la București și îi mâncăm cu fulgi cu tot", atrage atenţia Cosmin Bursașiu, din cadrul asociaţiei Oradea Civică.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri